Güncel
Giriş Tarihi : 18-02-2021 13:32

Deva Partisi Sivas İl Başkanı Serdar İNCE’nin, Regaip Kandili mesajı

Deva Partisi Sivas İl Başkanı Serdar İNCE, Regaip Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Deva Partisi Sivas İl Başkanı Serdar İNCE’nin, Regaip Kandili mesajı

Mübarek Üç Aylar’ın başlangıcı olan Regaip Kandili’nin Ramazan-ı Şerif’in müjdecisi olduğunu belirten Başkan İNCE, bu aylarda sevgi, saygı ve yardımlaşma duygularının doruğa ulaşması gerektiğini vurguladı.

Kandillerin, insanların kalplerin birbirlerine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, birlik, beraberlik, dayanışma duygularını arttıran, çok özel geceler olduğuna işaret eden Başkan İNCE şunları kaydetti; “Kandiller, Müslümanlar olarak Allah’ın rahmet, bereket ve mağfiretine olan arzumuzu en üst noktaya taşıdığımız ve huzur bulduğumuz müstesna zaman dilimleridir.

Yaşadığımız süreçte ülkenin yaşadığı kutupsal iklimin yerini dostluğa,kardeşliğe ve huzura bırakmaya ihtiyacı var. Regaip Kandili’nin bizlere sunduğu düşünme fırsatını kullanarak toplum olarak birbirimize kenetlenip, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeliyiz. Kardeşlik ve beraberliğimizi güçlendirmeye, birlik ve beraberliğimizi korumaya gayret göstermeliyiz.

Dünyayı kasıp kavuran salgın felaketinin de bir an önce son bularak normal sosyal yaşantımıza dönmeyi bu manevi değeri yüksek günde Cenabı Allah tan diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşerilerimin Regaip Kandilini ve üç aylarını tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı, bütün İslam âleminin ve insanlığın barış ve huzur içinde olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

AdminAdmin