Bölgemiz
Giriş Tarihi : 15-01-2021 01:54

Ankara, Siyaseti Bir Sivaslı Daha Kazandı

Sivaslı İş insanı Yurdal Epsileli, Gelecek Partisinde.

Ankara, Siyaseti Bir Sivaslı Daha Kazandı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Sivaslı İş insanı, İnternet Gazeteciler Derneği Üyesi, Yurdal Epsileli’ye Gelecek Partisi Genel Merkez Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkan Yardımcılığı görevini tevdi etti.

 

Sivaslı iş insanı Yurdal Epsileli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları ifade etti.

“Kıymetli Dostlarım; Ülke Olarak Milli Birlik ve Beraberliğimizin Sekteye Uğradığı, Toplumumuzun Gerek Ekonomik Gerekse Sosyal Sıkıntılarla Boğuştuğu Zor Zamanlardan Geçmekteyiz, Her birimizin Bu Sürecin Atlatılmasında ve Daha Müreffeh Yarınları Dizayn Etmede Çok Önemli Görev ve Sorumlulukları Mevcuttur. Şahsımın da Aynı Sorumluluk Bilinciyle Çıkmış Olduğu Bu Kutlu Yolda; Halkımıza Hizmet Etmeyi Hakka Hizmetle Eşdeğer Görme Motivasyonumuzla ve Sayın Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu Beyefendinin tensipleriyle ‘Gelecek Partisi Genel Merkez Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkan Yardımcılığı Görevi’ tarafıma verilmiştir.

 

Bu Güne Kadar Olduğu Gibi Bu Günden Sonrada İnandığımız Değerler Öncülüğünde Ülkemiz, Milletimiz ve Geleceğimiz İçin Tüm Benliğimizle Hizmete Devam Edeceğiz.

Gayret Bizden Takdir ve Tevfik Allah’tandır.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.” ifadelerine yer verdi.

AdminAdmin