Bölgemiz
Giriş Tarihi : 13-12-2020 18:54

Serdar İnce’den Doğan Ürgüp’e Vefa

Deva Partisi Sivas İl Başkanı Serdar İnce, katıldığı Tv programında Sivas’ta devlet idarecilerinin geçmişte şehre hizmet edeninsanları unutmaması gerektiğine değindi. Geçmişte emeği olan insanları görmezden gelmenin biz Anadolu İnsanlarına yakışmadığını belirtti.

Serdar İnce’den Doğan Ürgüp’e Vefa

Deva Partisi Sivas İl Başkanı Serdar İnce, katıldığı Tv programında Sivas’ta devlet idarecilerinin geçmişte şehre hizmet eden insanları unutmaması gerektiğine değindi. Geçmişte emeği olan insanları görmezden gelmenin biz Anadolu İnsanlarına yakışmadığını belirtti.

Sivas ta büyük ses getiren ve Sivas a kültürel ve sosyal anlamda değer katacak bir proje olan Sıcak Çermik ALTINKALE projesinin geçmişini anlattığı programda sözlerine şöyle devam etti.

 

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp zamanında “BİR FİKRİM VAR” projesi adı altında tüm Sivaslılara açık bir yarışma projesi hazırlandığını, Sivas ta fikri olan herkesin katıldığı bu projede, kendisinin de jüri üyesi olduğunu beyan eden İNCE, yaklaşık 6 ay süren yoğun bir çalışma sonucu yaklaşık 250 proje içinden bu projeyi birinci seçtiklerini söyledi.

Geçen zaman içinde bu proje hayata geçilmiş ve yakın zamanda da açılışı gerçekleştirilmiştir. Keşke gereken hassasiyet gösterilerek o dönem bu projeye vesile olan Eski Belediye Başkanı Doğan Ürgüpte açılışa davet edilseydi. O dönem bu işe emek veren insanlara teşekkür edilip diğer dönemler için insanlar teşvik edilebilseydi, dedi. Fikir sahibinin hali hazırda devlet memuru olduğunu onunda muhakkak ödüllendirilmesi gerektiğini vurguladı.

Ülkemizin ve şehrimizin yeni fikirler üretecek insanlara ihtiyacı olduğunu belirten İNCE, Devlet olarak bu insanların kendilerini ifade edecek ortamların oluşturulmasının önemine değindi.

AdminAdmin