Bölgemiz
Giriş Tarihi : 08-12-2020 00:35

DEVA PARTİSİ SİVAS İL BAŞKANLIĞINDAN ESNAFIMIZA DESTEK ÇAĞRISI

SİVAS PANDEMİDE YEREL ESNAFINA SAHİP ÇIK!

DEVA PARTİSİ SİVAS İL BAŞKANLIĞINDAN ESNAFIMIZA DESTEK ÇAĞRISI

 Deva Partisi Sivas İl Başkanı Serdar İNCE verdiği demeçte;

 Başta salgın hastalık olmak üzere, yaşadığımız ekonomik krizden, geçmiş dönemlerde olduğu gibi bugün de milletçe el ele vererek aşacağız.

Yaşadığımız süreçte başta eğitim kurumları, okul servisleri, halk otobüsleri, restaurantlar, kafeler kahvehaneler, halı sahalar ve sosyal tesisler olmak üzere karantina kapsamında kapalılar. Başta işverenleri ve çalışanları olmak üzere en çok etkilenen insanlarımız bu meslek kolundaki insanlarımızdır. İnşallah bir an önce hem işvereni hem de çalışanı rahatlatacak tedbir ve destekler  devletimizce alınır ve bu süreç en az zararla atlatılır.

Günlük hayatta faaliyetlerine devam eden esnaf içinde, başta vergiler, elektrik ,su, doğalgaz giderleri, kiralar ve  ortak maliyetler olmak üzere birçok gider kalemi içinde ayakta kalmaya, istihdamı da devam ettirmeye çalışmaktadırlar. Bu anlamda mümkün olduğu kadar Sivas halkının yerel esnaftan alışveriş yapması büyük önem arz etmektedir. Başta İnternet ortamında olmak üzere sanal ortamda yapılan alışverişlerin Sivas ekonomisine katkısı bulunmamaktadır.

Bu kapsamda Deva Partisi olarak” SİVAS PANDEMİ SÜRECİNDE YEREL ESNAFINA SAHİP ÇIK “ sloganı ile bu konuya dikkat çekmeye çalışmaktayız. Tüm Sivas Halkını da bu konuya duyarlı olmaya çağırıyoruz. Bir ve beraber olduğumuz sürece aşamayacağımız zorluk yoktur.

 
AdminAdmin