Bölgemiz
Giriş Tarihi : 06-12-2020 15:55

İnce:"Siyasette Nezaket ve Hoşgörü İklimine İhtiyaç Var"

Deva Partisi Sivas İl Başkanı Serdar İnce, siyasette hoşgörüye gerek olduğunu dile getirerek, “Gelecek nesillerimiz gençlerimiz başta olmak üzere çocuklarımız için iyi örnek olmalıyız. Siyasette nezaket ve hoşgörü iklimine ihtiyaç var” dedi.

İnce:

Siyasette yaşanan olumsuz durumlar ve tavırlarla ilgili DEVA Partisi Sivas İl Başkanı Serdar İnce, yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamasında gelecek nesillerin siyasi aktörlerden etkileneceğine dikkat çekerek, siyasette hoşgörünün hakim olması gerektiğini dile getirdi. İnce açıklamasında:

“YARINLARI ŞEKİLLENDİRMEK BİZLERİN ELİNDE”

“Türkiye Cumhuriyeti, siyasetinde, çok önemli bir unsuru ne yazık ki kaybetmiş bulunmakta. Bunu izlediğimiz tartışma programlarında, basın açıklamalarında ve benzeri mecralarda görmek mümkün.  Siyasi üslüp ve söylemler yüz kızartıcı derecede. Hakaretler havada uçuşuyor… Gelecek nesillerimiz gençlerimiz başta olmak üzere çocuklarımız için iyi örnek olmalıyız. Siyasette nezaket ve hoşgörü iklimine ihtiyaç var. Siyasetçi kişiliği ve tavırları ile topluma örnek olan, aldığı kararlara bireyleri yönlendiren, yetişmiş kişidir. Tanık olduğumuz çirkin tavırlar Türk siyasetine, Türk siyasetçisine yakışmaz. Bu nedenle siyasette ayrımcılığı, ötekileştirmeyi, leke atmayı ve şiddeti bırakmamız mecburidir. Yarınları şekillendirmek bizlerin elinde” dedi.

AdminAdmin