Bölgemiz
Giriş Tarihi : 04-12-2020 19:13

Vali Salih Ayhan’a Fahri Hemşerilik Beratı verildi

Sivas İl Genel Meclisi, Sivas Valisi Salih Ayhan’a Sivas'a yaptığı hizmetlerden dolayı fahri hemşerilik beratı verdi.

Vali Salih Ayhan’a Fahri Hemşerilik Beratı verildi

Yaptığı hizmetlerle şehrin gelişmesine ve kalkınmasına, yerel ve ulusal basın kuruluşlarında da yer almasını sağlayan Vali Salih Ayhan, İl Genel Meclisi üyeleri tarafından alınan kararla fahri hemşerilik beratına layık görüldü.

Vali Salih Ayhan, İl Genel Meclisi Aralık ayı 4. birleşimine katılarak, fahri hemşerilik beratını İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Akkaş’ın elinden aldı.

İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Akkaş, Vali Salih Ayhan’a ilimize kazandırdığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, “İnsan yaptıklarıyla vardır, kalıcıdır. Altınyayla, Divriği, Şarkışla kaymakamlıkları, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ve son olarak Sivas Valiliği görevinde şehrimize kalıcı hizmetleriniz oldu. Çıraklığınızda, kalfalığınızda ve ustalığınızda Sivas’ımızdaydınız. Özveri ve çalışkanlığınızdan dolayı İl Genel Meclisi adına size teşekkür ediyorum.” dedi.

Vali Salih Ayhan ise İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Akkaş ve meclis üyelerine nezaketlerinden dolayı teşekkür ederek, “Önemli olan gönüllere hizmet etmektir. Şahsıma gösterdiğiniz vefayı, kadirşinaslığı unutmak mümkün değil. Bu güzel hediyeyi en güzel şekilde muhafaza edeceğim. Sivas, kendine hizmet edeni asla unutmaz. Herkesin bu şehirde anıları var, bizim de uzun soluklu yürüyüşümüz oldu, bu yürüyüş Allah nasip ettiği sürece devam edecek. İnşallah canla başla bu şehrin kalkınması ve gelişmesi için çalışmalarımız sürecek. Rabbim, birlik beraberlik içerisinde hizmetlerimizin devamını nasip etsin. Nezaketinizden dolayı teşekkür ederim. İnsan yaptıklarının toplamı kadardır. Dün olduğu gibi bu gün de yarın da Sivas’a hizmet etmeyi sürdüreceğiz.” dedi.

Konuşmaların ardından İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Akkaş, Vali Salih Ayhan’a Fahri Hemşerilik Beratını takdim etti. Vali Ayhan da, İl Genel Meclis üyelerine, ilimizin toplumsal olarak kalkınmasında vermiş olduğu destekler ile salgın döneminde çalışmalarını aralıksız sürdürdükleri, kırsala giden hizmetin aksamamasındaki katkılarından dolayı teşekkür belgesi verdi.

AdminAdmin