Üniversite
Giriş Tarihi : 29-06-2020 01:52

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ AMELİYATHANESİNDE CORONA VİRÜS SKANDALI!

Edinilen bilgilere göre, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesinde 1 doktor 3 sağlık teknikerinin toplam 4 hastane çalışanın Covid 19 hastalığına yakalandıkları ve testlerinin pozitif çıktığı şuanda pandemi hastanesi olan Sivas Numune hastanesinde tedavi altına alındıkları öğrenildi.

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ AMELİYATHANESİNDE CORONA VİRÜS SKANDALI!

Edinilen bilgilere göre, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesinde 1 doktor 3 sağlık teknikerinin toplam 4 hastane çalışanın Covid 19 hastalığına yakalandıkları ve testlerinin pozitif çıktığı şuanda pandemi hastanesi olan Sivas Numune hastanesinde tedavi altına alındıkları  öğrenildi.

Covid 19 hastalığına yakalanan isimleri gazetemiz tarafından saklı tutulan 1 hastane çalışanının 27 Haziran’da 16-08 çalışırken gece 1 de evine yollandığı, diğer çalışan 28 Haziranda 08-16 çalışırken hastanenin önünden ambulans tarafından alındığı ve 3. çalışanın ise 28 Haziran 16-08 çalışırken Covid 19 testinin pozitif olduğu gerekçesi ile hastanenin önünden ambulans ile numune hastanesine götürüldükleri öğrenildi.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Ortopedi Servisinde kıdemli asistan doktor olan ve Covid 19 hastalığına yakalanan tedavi altına alınan 4. kişinin ise bu süreçte hastalığa yakalanan ilk kişi olduğu bilgisine ulaşılırken, Üniversite hastanesi ameliyathanesinin ve  ilgili birimlerin şuana kadar karantinaya alınmaması ve hala ameliyat almaya devam ettikleri yönünde bilgilerin ulaşmasına anlam verilemiyor.

Görülüyor ki, Üniversite hastanesi yönetiminin anında kriz masası bile oluşturamaz halde!.  

Basiretsiz yöneticilerin, krize anında müdahale etmemeleri normal karşılanırken, hastane çalışanlarının birer birer hastalığa yakalanmaları, bir anlamda dökülmeleri Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ve hastanesinin ne kadar liyakatsiz, basiretsiz yöneticiler tarafından yönetildiğinin göstergesidir yorumları yapılmaya devam ediyor.

www.egemengazetesi.com

AdminAdmin