Bölgemiz
Giriş Tarihi : 12-09-2019 12:51

TGF 100. Yılda Sivas’ta toplanıyor...

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanlar konseyi 13-15 Eylül tarihleri arasında Cumhuriyetin ilan edildiği Sivas'ta yapılacak.

TGF 100. Yılda Sivas’ta toplanıyor...

Türkiye Gazeteciler Federasyonunun (TGF) 13-15 Eylül tarihlerinde 59. Başkanlar Konseyi Toplantısı´nda Türkiye’deki TGF Başkanı, şube başkanları ve cemiyet başkanları Sivas’ta üç gün boyunca ağırlanarak şehrin genel tanıtımlına katkı sağlanmış olacak.  

 

100 Gazeteci ve Cemiyet Başkanlarının Katılımı ile Sivas´ta gerçekleşecek olan TGF 59. Başkanlar konseyinde TGF ve Basın Vakfı yönetimi bir araya gelecek, Milli Mücadelede Sivas konulu bir Panel düzenlenecek  ve TGF 59. Başkanlar konseyinde, Yerel Medyanın sorunları da ele alınacak.

TGF Denetleme Kurulu Başkanı Hakan Sezerer öncülüğünde gerçekleşecek olan etkinlikte 100. yılda100 cemiyet Başkanı ile birlikte gelen gazetecilere Sivas’ın tarihi, doğası ve kültürel zenginlikleri de yapılacak gezi turları ile tanıtımı yapılacak. Gelecek Gazeteci ve Cemiyet Başkanlarının her biri farklı illerden gelmesi neticesinde Sivas ile ilgili görüş ve düşüncelerini kendi şehirlerinde yer alan medya kuruluşlarında haber yaparak Sivas’ın farklı şehirlerde yaşayan kişilere daha iyi tanınmasına da katkı sağlamış olacaklar.

 

“ŞEHRİMİZİN TANITIMINA KATKI SUNACAĞIZ”

 

TGF Denetleme Kurulu Başkanı Hakan Sezerer, TGF 100. Yılda Sivas’ta ağırlamaktan oldukça memnun olacağız diyerek program ile ilgili şunları ifade etti. “Sivas kadim ve misafirperver bir şehirdir. Birçok medeniyete ev sahipliği yapması hesabiyle bizde şehrimize gelen ve gelecek olan misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayacağız. Onlara şehrin kültürünü, Tarihini ve doğasını elimizden geldiğince anlatmaya ve tanıtmaya çalışacağız. TGF Sivas’ta üç gün kalacaklar. Bu üç gün dolu dolu geçecek. TGF 59. Başkanlar konseyi burada yapılacak. Yine TGF ve Basın Vakfı yönetimi Sivas’ta bir araya gelecek. Panel olarak Milli Mücadelede Sivas konulu bir panel düzenleyeceğiz. Bu panelde SCÜ. Öğr. Gör. Ahmet Necip Günaydın hocamız gelen misafirlere 4 Eylül ruhunu detaylı bir şeklide anlatacak. Şehrimizin medya çalışanlarının da bir araya geleceği etkinlikte yerel medyanın sorunları da ele alınacak.”şeklinde ifade etti.

 

Sivas Valisi Salih Ayhan beye, Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin Beye, STSO Başkanı Mustafa Eken beye ve destek olan herkese teşekkür eden Sezerer, “Şehrimiz için güzel bir program olacak. Tüm basın mensubu arkadaşlarımızı bu etkinliğin içinde olmaya davet ediyorum.”şeklinde konuştu.

 

AdminAdmin