Üniversite
Giriş Tarihi : 26-07-2019 02:46

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİNDE YAŞANAN SAĞLIK SKANDALI İLE İLGİLİ ÖLEN BEBEĞİN ANNESİ KONUŞTU!

Dün gazetemize açıklamalarda bulunan 3 günlük bebeğini tedavi için götürdüğü Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinden göğsü kesilmiş, ailenin değimi ile kalbi yarılmış, ölü teslim alan aile Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörüne veryansın etmişti.

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİNDE YAŞANAN SAĞLIK SKANDALI İLE İLGİLİ ÖLEN BEBEĞİN ANNESİ KONUŞTU!

 

Dün gazetemize açıklamalarda bulunan 3 günlük bebeğini tedavi için götürdüğü Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinden göğsü kesilmiş, ailenin deyimi ile kalbi yarılmış, ölü teslim alan aile Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörüne veryansın etmişti. 

 

 

Aile konuyu Savcılığa taşıdı...

Haberimizin yankıları sürerken Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi Başhekimi bir açıklama yaptı: 

http://www.cumhuriyet.edu.tr/habergoster.php?haberid=7031 

Bizleri Masa başı haberciliği ile suçlayan ve türlü tehditler savuran Başhekim Prof. Dr. Ömer Tamer Doğan’a şimdi soruyoruz!

Masa başı haberciliği bu mu başhekim efendi? Siz kurumunuz yıpranmasın ve yaşananları kamuoyu, Sivas ve çevre halkı duymasın öğrenmesin diye yaptığınız açıklamaya inananlar oluyor mu acaba? 

Aile yalan mi söylüyor? Sizden birileri mi bunları bir yerlerinden uyduruyor? Siz mi mesnetsiz atıyorsunuz? Yoksa ailemi ve bunu kamuoyu ile paylaşan kamu adına görev yapan bizler mi? Anlaşılan başhekim efendi siz ve ekibiniz masa başında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesini sevk ve idare ediyorsunuz? veya yönetmeye, savurmaya çalışıyorsunuz, 

Siz Başhekim Efendi Hipokrat Yemini ederek hastalara tarafsızlık ve objektiflik sağlık ilkelerine aykırı davranmayacağınıza ant içtiniz değil mi? 

Ama biz tabii ki tarafız! mağdurun, güçsüzün, yoksulun, ötekileştirilenlerin ve sesini duyuramayanların sesini duyurmakla yükümlüyüz.

Asılsız haber diye açıklama yapmışsınız! 

Bunun neresi asılsız? Masa Başında oturan Başhekim Prof. Dr. Ömer Tamer Doğan!

Bu bebeğini Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesinde kayıp eden Döndü hanım ve ailesi mi yalan söylüyor yoksa siz mi?

“Bebek Tanış’ın”  mezarı derhal Sivas Cumhuriyet Savcılığı talimatı ile açılmalı ve tarafsız bir yerde, başka bir ilde otopsisi yapılmalıdır.

 İşte Annenin gazetemize yaptığı yeni açıklama: 

 

 

 

www.egemengazetesi.com

AdminAdmin