Spor
Giriş Tarihi : 25-01-2019 04:36

“Kış Sporları Eğitim Merkezi Mart Ayında Hizmete Girecek”

Sivas Valisi Salih Ayhan, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı, Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz ve Belediye Başkanı Sami Aydın ile yapımı tamamlanan ve test kayaklarına başlanılan Kış Sporları Eğitim Merkezi'ni ziyaret ederek kayak eğitim cihazında incelemede bulundu.

“Kış Sporları Eğitim Merkezi Mart Ayında Hizmete Girecek”
Turgut Özal Caddesi üzerinde yapımı tamamlanan ve ülkemizin 3. Kış Sporları Eğitim Merkezi olma özelliğini taşıyan kompleksin Mart ayı içerisinde açılması planlanıyor
Merkezdeki gezi ve incelemelerinin ardından konuşan Sivas Milletvekili Yılmaz, kayak eğitim merkezinin tamamlanmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Türkiye’de il bazında ilk defa Sivas’ta kayak eğitim merkezi kuruldu. Çocuklarımız Yıldız Dağı’na gitmeden önce bu merkeze gelecekler ve kış sporları eğitimi alacaklar. Bütün okullarımızda ki öğrencilerimizi belli aralıklarla merkezde buluşturacağız. Velilerimiz, öğrencilerimizin sağlıklı ve bilimsel bir temele dayalı eğitim aldıklarını görme imkânı bulacaklar. Kayak sporunu öğrenen yavrularımız da hocaları tarafından yeterli görüldüğü takdirde Yıldız Dağı Kayak Merkezine gönderilecek” dedi.
Tesisi Sivas'a kazandıran ve emek harcayan herkese teşekkürlerini ileten Yılmaz, “Sivas’a önemli bir değer kazandırıldı. Kış Sporları Eğitim Merkezi, Mart ayında Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk’un katılımıyla hizmete açılacak.” şeklinde konuştu.
AdminAdmin