Üniversite
Giriş Tarihi : 18-03-2018 01:01

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ VAKFI ÇALIŞANLARI AĞIR YARALI…

Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı bünyesinde çalışan Mehmet Ateş ve Kadir Görken ağır yaralı.

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ VAKFI ÇALIŞANLARI AĞIR YARALI…

 

Cumhuriyet Üniversitesi lojman nizamiyesinin girişinde yer alan Vakfa ait totem reklamı yenileme görevi verilen vakıf çalışanları Mehmet Ateş ve Kadir Görken ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Cumhuriyet Üniversitesi yönetimi tarafından vakıf çalışanları Mehmet Ateş ve Kadir Görken’e verilen görevi yerine getirirken, totem üzerinde elektrik akımına kapılarak düştü.

Olay sonrası ağır yaralanan Mehmet Ateş ve Kadir Görken Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesine tedavi altına alındıkları öğrenildi.

Spor Programcısı ve sunucusu Mustafa Ateş’ın ağabeyi olan ve ağır yaralanan Mehmet Ateş’in Genel Cerrahi servisinde karaciğerinde büyük bir kanama nedeniyle acil ameliyata alındığı bildirilirken, Kadir Görken’in ise yoğun bakımda müşahede altında.

Cumhuriyet Üniversitesi yönetimi tarafından Mehmet Ateş ve Kadir Görken’e verilen bu görev ile ilgili bir eğitimlerinin, bonservislerine v.b. sahip olmadıkları, ehil olmadıkları birinin su tesisatçısı birinin ise kaynakçı olduğu öğrenildi.

Mehmet Ateş sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda “okulumuzun totemini yeniledik ateş” diye de bir paylaşımda bulunması dikkatlerden kaçmadı.

Egemen Gazetesi

AdminAdmin