Üniversite
Giriş Tarihi : 21-12-2015 02:56

Üniversite Vakfı Mütevelli Heyeti Olağan Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Cumhuriyet Üniveritesi Vakfı 2015 Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantısı Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleştirildi.

Üniversite Vakfı Mütevelli Heyeti Olağan Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
 
 
 
Rektör ve aynı zamanda Vakıf Başkanı Prof. Dr. Faruk Kocacık  Başkanlığında gerçekleşen  toplantıya vakıf mütevelli heyeti üyeleri, Bilim Aktif Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Üyeleri ile  Aktif Eğitim Yönetim  Kurulu üyeleri katıldı.
 
 
Toplantıda konuşan Rektör Prof. Dr. Kocacık,  Cumhuriyet Üniversitesi  Vakfı’nın giderek büyüdüğünü ve  bu anlamda Vakıf kanalıyla Üniversitemize önemli hizmetler sunulduğunu söyleyerek, vakıf yöneticileri ve çalışanlarına teşekkür etti.
 
 
Divan Başkanlığına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ertan Buyruk’un  oy birliğiyle seçilmesinin ardından  toplantının gündemi takip edildi.
 
 
Konuşmaların ardından faaliyet raporunun okunması, gelir gider harcamaları, vakıf hizmet çalışmaları hakkında üyelere bilgiler verildi.
 
 
Toplantı sonunda Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık tarafından Üniversitemiz  Vakfı  mevcut mütevelli heyeti üyelerine, Vakıfta görev yapmış ve hayatını kaybeden kurucu üyeler adına, Bilim Aktif Ltd. Şti. -  Aktif Eğitim A.Ş Yönetim Kurulu Üyeleri ve Üniversitemiz Vakfı’nda Genel Sekreterlik görevinde bulunan Genel Sekreterlere plaket ve teşekkür belgesi töreni düzenlendi.
 
AdminAdmin