Üniversite
Giriş Tarihi : 08-12-2015 03:58

REKTÖR KOCACIK CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİNDE

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Faruk Kocacık, Pazartesi günü Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödüllendirilecek

REKTÖR KOCACIK CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİNDE

Rektör Kocacık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödüllendirilecek.

Kısa adı TÜBA olan Türkiye Bilimler Akademisi tarafından verilen ödüller arasında Cumhuriyet Üniversitesi de yer aldı.

TÜBA Başkanı Prof.Dr. Ahmet Cevat Acar, Genç Bilim İnsanlarını Ödüllendirme Programı (GEBİP) ile Üniversite ders kitapları telif ve çeviri ödülleri(TEÇEP)ni kazananlara ödüllerinin Pazartesi günü Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verileceğini söyledi.

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Faruk Kocacık, Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğretim üyelerinden Yrd.Doç.Dr. Zafer Karademir’in “ İmparatorluğun Açlıkla İmtihanı. Osmanlı Toplumunda Kıtlıklar adlı ders kitabının telif ve çeviri ödülünü almak üzere Karademir ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Külliyesine gidecek.

ÜNİVERSİTEYİ KUTLADI

Öte yandan Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Başkanı Prof.Dr. Ahmet Cevat Acar, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Faruk Kocacık’a bir mektup göndererek bilim insanlarının yetişmesinde verdikleri emekten ötürü kutladı ve üniversite camiasına başarı dileklerinde bulundu.

AdminAdmin