Bölgemiz
Giriş Tarihi : 01-12-2014 05:56

C.Ü. YILDIZELİ MYO’DA NELER OLUYOR?

Cumhuriyet Üniversitesi (C.Ü.) Yıldızeli Meslek Yüksekokulunda neler oluyor?

C.Ü. YILDIZELİ MYO’DA NELER OLUYOR?

Geçtiğimiz günlerde Yıldızeli Meslek Yüksekokulu (MYO) Sekreteri Yusuf Özbahar’ın Şuşehri ilçesine sürüldüğü iddia ediliyor!

Üniversite kaynakları tarafından Yusuf Özbahar’ın Suşehri ilçesine sürüldüğü öne sürülürken, bu sürgünün niye, niçin ve hangi suçtan gerçekleştiği merak konusu!

Sağlık sorunlarının bulunduğu öğrenilen Yusuf Özbahar’ın, tek rektörün yetkisinde olan YÖK’ün 13/b maddesine göre Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokuluna görevlendirildiği bazı kaynaklar tarafından sürüldüğü konuşulurken,  Şuşehri MYO Sekreteri Suat Çamlıbel’ı ise yine aynı maddeye göre Rektör Prof.Dr. Faruk Kocacık’ın onayı ile Yıldızeli MYO’ya görevlendirildiği öğrenildi.

Sağlık sorunları nedeniyle Şuşehri MYO Rektör imzası ile görevlendirilen Yusuf Özbahar’ın bu ilçeye gidemeyeceği şuanda senelik izin kullandığı öğrenilirken, izin sonrası zorunlu emekliye ayrılacağı edinilen bilgiler arasında.

ŞİMDİ SORUYORUZ…

Bu bir oyun mu?

Yusuf Özbahar’ın emekliye ayrılmasından sonra Suşehri’ne kim atanacak?

Boşalacağı kesin gözüyle bakılan bu kadro birine mi söz verildi?

Bu kadroya kim atanacak?

Şuşehri’li olduğu bilinen ve personelden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Hüseyin Yılmaz bu konuda ne düşünüyor acaba?

Prof.Dr. Hüseyin Yılmaz’ın bu kadro için gözüne kestirdiği birimi var?

DİLİMİZİN DÖNDÜĞÜ KADAR ! GELELİM YILDIZELİ MYO’DAKİ KÖMÜR VE AĞAÇ KESME DAVASINA !

Aralık 2013 yılında 22 ton kömürün okul katı yakıtlı kalorifer kazanında yakılmak üzere devletin yetkili organları tarafından gönderilirken, bu kömürün yaklaşık 4 tonunun iddia edildiği üzere gerçekten kayıp mı oldu?

Birileri tarafından iddia edildiği üzere kayıp olduğu söylenen 4 ton kömür nereye gitti? Veya satıldı mı? Parası nereye gitti, nasıl harcandı?

Birileri tarafından iddia edildiği üzere kayıp olduğu öne sürülen bu kömürün parasıdansözlü âlemlerde mi harcandı? Bu işin içinde bir oyun olmasın sakın? Yoksa amaç farklımıydı? Acaba birileri tarafından kayıp edilip “dansözlü âlemlerde mi harcandığı”iddia edilen kömür parası nereye gitti? Sonradan bu para veya kömür bulundu mu ? Olayın gerçek yüzü nedir acaba? Amaçlanan nedir?

C.Ü. Yıldızeli Meslek Yüksekokuluna yaklaşık 1 yıl önce Rektör Prof.Dr. Faruk Kocacık tarafından 3 yılığına atanan Doç.Dr. Fazıl Yozgat kimdir?

DOÇ.DR. FAZIL YOZGAT PERSONELE CEZALAR YAĞDIRDI

Geçtiğimiz günlerde Yusuf Özbahar’ın yıllık  izne ayrılmasından sonra Yıldızeli Meslek Yüksekokulunda kurtlanmış, kurumuş, böceklenmiş ve öğrencilere zarar veren bir ağacın zorunlu kesildiği gelen bilgiler arasında.

Yıldızeli MYO Müdürü Doç.Dr. Fazıl Yozgat tarafından ağacı kesmek için talimat veren, kesen kişilere cezalar yağdırıldığı öğrenildi. 

Kesme işlemi öncesinde tutanak altına alınan bu işlemi ile ilgili sözde sorumlar hakkında soruşturmalar açıldığı çeşitli bahanelerde personeli yıldırmaya, sindirmeye yönelik yaptırımlar uygulandığı öne sürülürken, ağacı kesenler hakkında kınama cezası verildiği bildirildi.

Merkezi kampuste geçtiğimiz aylarda birçok ağacın kesildiği bilinirken, bunları için çeyrek asırlık meyve ağaçlarında bulunduğu bir gerçektir.

Merkezi kampuste kesilen ağaçlar ve bu ağaçları kesen sorumlular hakkında acaba soruşturma açıldı mı? Bu sorumlulara ve kesenlere ceza verildi mi?

ŞİMDİ BİR ÖĞRETİM ÜYESİNİN FACEBOOK SOSYAL PAYLAŞIM SİTESİNDEN PAYLAŞTIĞI O GÖRÜNTÜLER VE DUYGULARI:,

 

YILDIZELİ’NDE DOÇ.DR. FAZIL YOZGAT’I KİM SEVER?

Personeli sıradan bahanelerle yıldırmaya, sindirmeye yönelik, baskı kurduğu, mobbing uygulandığı iddia edilen Yıldızeli MYO Müdürü Doç.Dr. Fazıl Yozgat’ın Yıldızeli ilçesinde sevilmediği ve istenmeyen kişi olarak lanse edildiği bilinirken, bu olumsuz yansımaların Rektör Prof.Dr. Faruk Kocacık’a yıprattığı ve Kocacık’ın olumsuz anlamda anılmasına sebebiyet verdiği konuşuluyor.

Ayrıca MYO Müdürü Doç.Dr. Fazıl Yozgat’ın Yıldızeli ilçesine niye atandığına dair bir anlam veremeyen Yıldızeli halkı hop oturup hop kalkıyor.

Doç. Dr. Fazıl Yozgat’ın Yıldızeli hakkındaki iddia edilen söylemleri ve yorumları, düşünceleri dilden dile dolaşırken,  bu iddia edilen söylemleri kurumu yıpratırken, bu öne sürülen söylemleri nedeniyle başına bir iş gelmesinden korkuluyor.

Cumhuriyet Üniversitesi (C.Ü.) Yıldızeli Meslek Yüksekokulunda öne sürüldüğü üzere daha neler oluyor neler !

Bu haber ve bundan sonra okuyacağınız tüm Haberler bize 2004- 2012 dönemini hatırlatıyor.  “MAZLUM OĞLAN ÇOCUKLARINA, SABIRSIZLIKLA BEKLEYENLERE“ ithaf olunur, teşekkürler.

Bizi okumaya devam edin ki, haberiniz olsun… Habersiz kalmayın…

Çok yakında SADECE burada…

AdminAdmin