Üniversite
Giriş Tarihi : 17-04-2013 23:55

“BİR BAŞARISIZLIK HİKAYESİ”

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) İletişim Kulübü tarafından “Bir Başarısızlık Hikayesi” adlı konferans düzenlendi.

“BİR BAŞARISIZLIK HİKAYESİ”

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) İletişim Kulübü tarafından “Bir Başarısızlık Hikayesi” adlı konferans düzenlendi.

CÜ Kültür Merkezi’nde düzenlenen Konferansa  Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Erkul, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şeref Boyraz, İ.İ.B.F Dekanı Prof. Dr. Mahmut Kartal, Rektör İletişim Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Mazlum, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Hürriyet Kampüs Gazetesi  Yayın Yönetmeni Serdar Devrim ve Hürriyet Gazetesi Yan Yayınlar Bölge ve Marka Sorumlusu Neslihan Yönet’in verdiği konferansta  açılış konuşmasını yapan CÜ İletişim Kulübü Başkanı Erol Tomas, “İletişim önemini anlayan her kişi yücedir. Medyanın gücünü fark eden her kişi de gayesine bir adım daha yakındır. Günümüzde medyanın toplum üzerindeki etkisini gözlemleyebilir durumdayız. Bu noktada gündem belirleyen medya eşik bekçilerinden bir ismi Hürriyet Kampüs Yayın Yönetmeni Serdar Devrim ve Hürriyet Gazetesi Ek ve Yan Yayınlardan Sorumlu Marka Müdürü Neslihan Yönet’i burada konuk etmekteyiz. Bizlerle tecrübelerini paylaşacağı için kulübümüz öğrencileri adına kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Bilim ve teknolojinin insanlığa sağladığı imkânlardan dolayı Dünya’nın küresel bir köy haline geldiğini belirten CÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şeref Boyraz, “İletişimin önemi ve değeri hızlı bir şekilde artmaktadır. Amaçlarımıza ulaşabilmek için algı yönetimi çok önemli bir husus olarak önümüzde durmaktadır.  Algı yönetimini doğru zamanda doğru yerde yapabilmek için iletişimi en son teknolojilerle kullanarak, en iyi kanalları kullanarak yapmamızın önemini günümüzde herkes biliyorum.” ifadelerini kullandı.

Öğrencilik döneminde konferansa katılan konuşmacılardan bilgi edinmeyi amaçladığına vurgu yapan Hürriyet Gazetesi Ek ve Yan Yayınlardan Sorumlu Marka Müdürü Neslihan Yönet ise “Hürriyet Gazetesi’nin gençleştiğinin farkında mısınız? Bilmiyorum ama bu süreçte bilgi birikimi edinmiş gençlere de ihtiyacımız olacak. Teknolojiye endeksli yapılan alt yapı gençleşmesini personel anlamında da yapmayı hedeflemekteyiz.” şeklinde konuştu.

“Bir başarısızlık Hikâyesi” isimli sunumunu gerçekleştiren Hürriyet Kampüs Yayın Yönetmeni Serdar Devrim, genç gazeteci adaylarına ışık tutacak önerilerde bulundu.

Soru-cevap şeklinde devam eden programın ardından Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Hürriyet Kampüs Yayın Yönetmeni Serdar Devrim’e plaket takdim etti.

AdminAdmin