Bölgemiz
Giriş Tarihi : 08-04-2013 20:27

BELEDİYESPOR PLAY OFF YOLUNDA

Sivas 4 Eylül Belediyespor Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu’nda Silivrispor’la oynadığı karşılaşmayı 3-1 kazanarak play off için önemli bir adım attı.

BELEDİYESPOR PLAY OFF YOLUNDA

 

Sivas 4 Eylül Belediyespor Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu’nda Silivrispor’la oynadığı karşılaşmayı 3-1 kazanarak play off için önemli bir adım attı.
4 Eylül Belediyespor, Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu’nda grubunda alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren İstanbul temsilcisi Silivrispor ile karşılaştı. Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımda kontrollü ataklarla rakip kalelerde gol bulmaya çalıştı. 4 Eylül Belediyespor, maçın ilerleyen dakikalarında birçok pozisyonunu değerlendiremedi. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 tamamlandı. İkinci yarıya iyi başlayan 4 Eylül Belediyespor, maçın 66. dakikasında Uğur Keskin’in ayağından kazandığı golle 1-0 öne geçti.
4 Eylül Belediyespor, ikinci 45 dakikayı iyi değerlendirdi. 76. dakikada Sebahattin Horoz, takımına 2-0 üstünlüğü getiren golü kaydetti. 89. dakikada 4 Eylül Belediyespor’dan Muhammed Savaşçı, ofsayt kararına kızıp topa vurduğu için ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 4 Eylül Belediyespor, uzatma dakikalarında Gökhan Çetinus ile skoru 3-1 yaptı.
 
4 Eylül Belediyespor, rakibini yenerek üç puanın sahibi oldu. 4 Eylül Belediyespor, bu galibiyetle puan sıralamasında beşinci sıraya yükseldi ve puanını 49’ a yükseltti.
Maçtan sonra konuşan 4 Eylül Belediyespor teknik direktörü Alaettin Çiçek, “Silivrispor maçı, son koyduğumuz hedefe gitmek için atmamız gereken adımlardan bir tanesiydi. Ümraniye maçını kaybettikten sonra biraz psikolojik sıkıntı olabileceği düşüncesi vardı. Bunları ortadan kaldırdık. Telafi ettik. Biz son hedefe kendimizi kilitledik. Hedefe ulaşmak için yolumuza devam ediyoruz” dedi.
Diğer yandan 4 Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Polat, play off yolunda önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, Silivrispor maçında 3 puan için ellerinden gelen gayreti gösteren teknik heyet ve futbolcuları tebrik etti.
 
 

AdminAdmin