Bölgemiz
Giriş Tarihi : 03-04-2013 20:32

VALİ ZÜBEYİR KEMELEK'İN EŞİ ZEHRA KEMELEK, 'TOPLUM RUH SAĞLIĞI MERKEZİ'NE ZİYARETTE BULUNDU

Vali Zübeyir KEMELEK'in eşi Zehra KEMELEK, Sivas Numune Hastanesi 'Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'ne ziyarette bulundu.

VALİ ZÜBEYİR KEMELEK'İN EŞİ ZEHRA KEMELEK, 'TOPLUM RUH SAĞLIĞI MERKEZİ'NE ZİYARETTE BULUNDU

Vali Zübeyir KEMELEK'in eşi Zehra KEMELEK, Sivas Numune Hastanesi 'Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'ne ziyarette bulundu. Ziyarete Hanımefendi Zehra KEMELEK'in yanı sıra; Garnizon ve 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa İLTER'in eşi Nilüfer İLTER, Adlî Yargı Ad. Kom. Bşk. (1. Ağır Ceza Mahkemesi Bşk.) Hazar Turan ALİM'in eşi Mehtap ALİM, İdare Mahkemesi Başkanı Yusuf GÜNEY'in eşi Hacer GÜNEY, Vergi Mahkemesi Başkanı Ceyhan CANSU'nun eşi Dilek CANSU, Vali Yardımcısı (İl Özel İdaresi Genel Sekreteri) Salih AYHAN'ın eşi Zeynep AYHAN, İl Emniyet Müdürü Selçuk KIZILAY'ın eşi Reyhan KIZILAY, Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) Müdürü  Celal BODUR'un eşi Ülker BODUR, Tugay Erkân Başkanı Mu. Alb. Tanju Hasan GÜN'ün eşi Serpil GÜN, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi (TRSM) çalışanları ve üyeleri yer aldı.

Numune Hastanesi Yöneticisi Uzm. Dr. Fikret ÖZKAN, Başhekim Uzm. Dr. Ruhiye CEVİT, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi (TRSM) Müdürü M. Zahid KAYA ve diğer yetkilliler tarafından karşılanan Vali Zübeyir KEMELEK'in eşi Zehra KEMELEK, 'Toplum Ruh Sağlığı Merkezi (TRSM)'nde incelemelerde bulundu ve burada tedavi gören hastalarla yakından ilgilendi. 'Toplum Ruh Sağlığı Merkezi (TRSM)'nde tedavi gören hastalara yönelik etkinlikleri de yerinde gözlemleyen Hanımefendi Zehra KEMELEK, hastaların günlük hayatta ihtiyaç duydukları mutfak bilgilerini edinmeleri için düzenlenen 'Mutfak Terapisi'ne de katıldı.

Programda ayrıca, 'Toplum Ruh Sağlığı Merkezi (TRSM)'nde haftanın belirli günleri düzenlenen ve tedavi gören hastaları eğlendirmek, moral ve motivasyonlarını yüksek tutarak tedaviye cevap vermelerini sağlamak, uyum sağlamalarını kolaylaştırmak ve meşguliyet terapisi amaçlı müzikli eğlence programına da yer verildi. 

Ziyaret, Vali Zübeyir KEMELEK'in eşi Zehra KEMELEK'in 'Toplum Ruh Sağlığı Merkezi (TRSM)'nde tedavi gören hastalar tarafından hazırlanan ve çeşitli el sanatlarına yönelik çalışmaların sergilendiği sergiyi gezmesi, kurum çalışanları ve tedavi gören hastalarla fotoğraf çektirmesi ile sona erdi.

AdminAdmin