Bölgemiz
Giriş Tarihi : 24-03-2013 03:25

DOĞAN ÜRGÜP'TEN KAMYONCULAR GARAJI ESNAFINA ZİYARET

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp esnaf ziyaretleri kapsamında Sivas Kamyoncular Garajı esnafını ziyaret etti.

DOĞAN ÜRGÜP'TEN KAMYONCULAR GARAJI ESNAFINA ZİYARET

 

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp esnaf ziyaretleri kapsamında Sivas Kamyoncular Garajı esnafını ziyaret etti.
Başkan Ürgüp’ü oldukça samimi bir ortamda ağırlayan esnaflar bir yandan sıkıntılarını ve taleplerini iletirken bir yandan da bölgeye yapılan hizmetlerden ötürü Başkana teşekkürlerini sundular.
Kamyoncular Garajındaki işyerlerini tek tek gezen Başkan Ürgüp, kendisine iletilen sorunlarla ilgili notlar aldı, ilgili birim müdürlerini arayarak talimatlar verdi.
 
ÜRGÜP: “SORUNLARI TEKER TEKER ÇÖZÜYORUZ” 
Kamyoncular Garajının güvenlik ve aydınlatma ile ilgili problemleri olduğuna vurgu yapan Ürgüp “Esnaf kardeşlerimizle ortak bir çalışma içerisine girerek tespit ettiğimiz sorunları da çözeceğiz” dedi.
“Bakın işte aranızdayım. Bütün mesaim bu şekilde geçiyor. Makamda oturarak sorun çözmeye uğraşan bir belediye başkanı değilim ben. Sürekli sahadayım ve sürekli sizlerin arasındayım” şeklinde konuşan Başkan Ürgüp, “Sivas 4 yıl öncesine göre aynı Sivas değil. Allah’ın izni ve yardımıyla yaptıklarımızı tek tek hizmetinize sunuyoruz” dedi.
 
“BAŞKANIMIZA MİNNETTARIZ”  
İşyerlerinde ilk kez bir belediye başkanını ağırladıklarını ifade eden esnaflar ise “Her seçim öncesi başkan adaylarının tamamı vaatlerde bulunur ancak seçim geçtikten sonra bu vaatler unutulurdu. Siz seçim vaadiniz olmamasına rağmen Kamyoncular Garajını asfaltladınız ve bizi kışın çamurdan, yazın tozdan kurtardınız. Sizin sayenizde Kamyoncular Garajı tarihinde ilk kez asfaltla tanıştı” diyerek Başkan Ürgüp’e teşekkürlerini sundular.
 
BAHAR TEMİZLİĞİ YAPILDI 
Şehrimizde nakliye işiyle uğraşan esnafların bir arada bulunduğu Kamyoncular Garajındaki temizlik faaliyetlerini yeterli bulmayan Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, ziyaretinin hemen ardından belediye ekiplerini harekete geçirdi. Sivas Belediyesi temizlik ekipleri bu sabah bölgeye giderek kapsamlı bir temizlik gerçekleştirdiler.
 

AdminAdmin