Üniversite
Giriş Tarihi : 13-03-2013 00:05

FARUK KOCACIK 'ZASİAD' GECESİNE KATILDI

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Sivas Zaralı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ZASİAD) tarafından düzenlenen “2. ZASİAD Altın Yılı” gecesine katıldı.

FARUK KOCACIK 'ZASİAD' GECESİNE KATILDI

 

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Sivas Zaralı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ZASİAD) tarafından düzenlenen “2. ZASİAD Altın Yılı” gecesine katıldı. 

İstanbul’da düzenlenen geceye Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Sivas Milletvekilleri Nursuna Memecan, Ali Turan, Malik Ejder Özdemir, İstanbul Milletvekilleri Hamza Çebi, Osman Poyraz, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Habib Soluk, Sivas Valisi Zübeyir Kemelek, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, CÜ Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz ile Sivaslı bürokratlar, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.

Gecede konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, geceyi hazırlayanlara teşekkür ederek, “Cumhuriyet Üniversitesi ile ZASİAD arasındaki işbirliği ve dayanışma giderek gelişiyor. Bu kapsamda her türlü sorunların aşılacağı inancındayız. İşbirliği yeni projeleri de gündeme getirecektir. Programı düzenleyen ve katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

AdminAdmin