Spor
Giriş Tarihi : 01-03-2013 00:19

YİĞİDOLAR TİMSAH AVINA ÇIKTI

Ziraat Türkiye Kupası (A) Grubu'nda lider Fenerbahçe ile adını yarı finale yazdıran Yiğidolar, gruptaki son maçında Atatürk Stadı'nda Bursaspor'a konuk oldu. Karşılaşmayı Sivasspor 1-0 kazanmayı başardı. Konuk ekibin golünü eski Bursasporlu Sercan Yıldırım 50. dakikada kaydetti.

YİĞİDOLAR TİMSAH AVINA ÇIKTI

 

Ziraat Türkiye Kupası (A) Grubu'nda lider Fenerbahçe ile adını yarı finale yazdıran Yiğidolar, gruptaki son maçında Atatürk Stadı'nda Bursaspor'a konuk oldu. Karşılaşmayı Sivasspor 1-0 kazanmayı başardı. Konuk ekibin golünü eski Bursasporlu Sercan Yıldırım 50. dakikada kaydetti.

SERCAN ESKİ TAKIMINA GOL ATTI

Maçın sonucunun sıralamayı değiştirmemesi sebebiyle iki takım da maça durgun başladı. 0-0 biten ilk yarıda iki takım da çok önemli ataklar bulmadı. İkinci yarı Sercan Yıldırım ceza sahası içinden şık bir vuruşla eski takımına karşı gol kaydetti. Sercan Yıldırım'ın attığı golden sonra sevinmemesi dikkatlerden kaçmadı. Bu dakikadan sonra oyun hareketlendi ve Bursaspor üst üste tehlikeler yarattı. Karşılıklı hücumlardan sonuç çıkmayınca maç 1-0 Sivasspor üstünlüğüyle sonuçlandı.

YARI FİNALDE RAKİPLERİ TRABZONSPOR 

Fenerbahçe'nin 13 puanla lider olarak çıktığı grupta Sivasspor'da aldığı bu 3 puanla 11'e yükseldi ve gruptan 2. çıktı. Bursaspor ise 4 puanla grubu sonuncu bitirdi. Sivasspor Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'ndan lider olarak çıkan Trabzonspor ile yarı finalde oynayacak.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

Ziraat Türkiye Kupası (A) Grubu'nda Bursaspor ile Sivasspor arasında oynanan maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı. 

17. dakikada Sivasspor atağında sol kanattan ceza sahasına giren Sercan, topa çaprazdan sert vurdu. Kaleci Harun, meşin yuvarlağı yumruklayarak uzaklaştırdı. 
25. dakikada gelişen Bursaspor atağında, orta sahadan aldığı topla ceza sahası önüne kadar gelen Musa'nın yerden sert şutunda, meşin yuvarlak direğin hemen yanından auta gitti. 
Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi. 

MAÇTAN DAKİKALAR (2. YARI)

Ziraat Türkiye Kupası (A) Grubu'nda yarı finale yükselmeyi daha önce garantileyen Sivasspor, deplasmanda Bursaspor'u 1-0 yendi. 
50. dakikada Sivasspor'un golü geldi. Sağ kanattan ceza sahasına giren Ziya'nın sert şutunda, top defanstan döndü. Pozisyonu iyi takip eden Sercan, meşin yuvarlağı penaltı noktası üzerinden filelere gönderdi: 0-1. 
54. dakikada Bursaspor net bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Sağ kanattan ceza sahasına hareketlenen Ozan'ın ortasında, ön direkte topla buluşan Batuhan'ın gelişine sert şutunda, köşeden kaleye yönelen meşin yuvarlağı Korcan son anda yumruklayarak kornere çeldi. 
89. dakikada Barış'ın ceza sahası önünden sert şutunda, top Korcan'da kaldı. 
Karşılaşma, Sivasspor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. 

Bursaspor: 0 - Sivasspor: 1      

Stat: Atatürk  
Hakemler: Yaşar Kemal Uğurlu, Mustafa İspiroğlu, Serkan Olguncan  
Bursaspor: Harun, Ozan, Ferdinand, Ömer, Vederson, Batuhan, Forsell (Dk. 46 Barış), Musa, Ferhat (Dk.76 Mert), Aziz, Sestak (Dk.46 Furkan)  
Sivasspor: Korcan, Murat, Ziya, Mehmet (Dk. 86 Ferhat), Piech, Rainosch, Hakan (Dk. 46 Kadir), Erhan, Hayrettin, Adem, Sercan (Dk. 81 Grosicki)  
Gol: Dk. 50 Sercan (Sivasspor)  
Sarı kartlar: Dk. 31 Forsell, Dk. 72 Furkan (Bursaspor), Dk. 90+3 Ferhat (Sivasspor)

AdminAdmin