Güncel
Giriş Tarihi : 19-02-2013 03:00

O SES TÜRKİYE BİRİNCİSİ MUSTAFA BOZKURT OLDU

O Ses Türkiye'nin büyük finalinde birinciliği Mustafa kazandı, en büyük rakibi Ayda ile finale kalan Mustafa son oylamada şampiyonluğu göğüsledi. Onur ve Berkan ise elendi

O SES TÜRKİYE BİRİNCİSİ MUSTAFA BOZKURT OLDU

O Ses Türkiye'nin büyük finalinde birinciliği Mustafa kazandı, en büyük rakibi Ayda ile finale kalan Mustafa son oylamada şampiyonluğu göğüsledi. Onur ve Berkan ise elendi.

’O Ses Türkiye ’de Türkiye’nin haftalardır beklediği ses belli oldu. Ahmet Kaya şarkılarıyla izleyenleri duygulandıran Mustafa birinci oldu.

Haftalardır süren büyük mücadelenin sonunda büyük finalde performanslarını sergileyen Ayda Mosharraf, Mustafa Bozkurt, Berkan Taşkın ve Onur Uğuş Türkiye’nin en iyi sesi olmak için yarıştı. Finalde önce Berkan ve Onur elendi, ardıdan ise Ayda ve Mustafa ikişer şarkı daha söyledi. Ayda ilk şarkısı olarak çok ses getiren İsyan şarkısını söyledi. Mustafa ise Hakim Bey şarkısıyla ilk performansını sergiledi. Ayda ikinci şarkı olarak bu akşam ki performanslarından I Will Always Love You şarkısını tercih etti. Mustafa’nın ikinci performansında ise tercihi Şafak Türküsü’nden yana oldu.

Mustafa Bozkurt birinciliği Ahmet Kaya’ya verdi. Mustafa birinci olduktan sonra yaptığı açıklamada "Müzik hayatımın başlangıcını sağlayacak. Ben sadece Gaziantep’ten oyları almadım sadece ordan gelmedim, ben ülkemin her tarafından geldim. Çin’den, Kanada’ya kadar bir çok yorum oldu. Bütün milletlerden oy aldım demek ki istenilirse böyle güzel şeylerde birleşebiliyor muşuz. Ben bu yarışmada birinciliğe merdiven oldum kazanan Ahmet Kaya oldu." dedi.

AdminAdmin