Spor
Giriş Tarihi : 18-02-2013 00:03

SCHALKE'DEN GALATASARAY'A HODRİMEYDAN

Schalke sportif direktörü Horst Heldt, çarşamba günü oynanacak karşılaşma için iddialı konuştu.

SCHALKE'DEN GALATASARAY'A HODRİMEYDAN

 

Schalke sportif direktörü Horst Heldt, çarşamba günü oynanacak karşılaşma için iddialı konuştu.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turunda karşılaşacağı Schalke 04'ün sportif direktörü Horst Heldt, Bundesliga'da oynadıkları ve 2-2 berabere kaldıkları Mainz maçının ardından bir açıklama yaptı. 

Sporx'in haberine göre, Galatasaray'la ilgili de konuşan Heldt, İstanbul'dan etkilenmeyeceklerini ve Huntelaar'la ilgili hala durumun netleşmediğini söyledi. İstanbul'da Mainz'a karşı yaptıklarından daha iyi bir savunma yapmaları gerektiğini söyleyen Heldt; "Bu demek oluyor ki bütün savunmamız Mainz'a karşı olduğundan daha dikkatli olmak zorunda, bütün takımdan bahsediyorum. Şunu söylememiz önemli ki, bazı şeyler düzelmeye ve iyileşmeye başladı. 

Biz Şampiyonlar Ligi'ndeki 4 namağlup takımdan biriyiz. İstanbul'da stadyum oldukça gürültülü olabilir ama biz Pire'de Olympiakos'a karşı da oldukça gürültülü bir atmosferde oynayıp başarıyla ayrılmasını bildik. O maçla ilgili en önemli nokta bu maçtan sonra kendimizi yenileyebilmeli ve Galatasaray'a karşı bütün moralimiz ve gücümüzle oynamalıyız" dedi. 

Klaas Jan Huntelaar'ın göz damarlarındaki çatlamanın iyiye gittiğini ve ufak antrenmanlarla kendini toparladığını açıklayan Heldt; "Bir muayene daha olacak. Göz doktoru bize son durumunu söyleyecek. Huntelaar'ın oynamayacağını söylerse ona göre bir şey yapacağız." diyerek sözlerine son verdi. Schalketeknik direktörü Jens Keller, Mainz'a karşı oynadığı karşılaşmada Huntelaar'ın yokluğunda ileri hattında Jefferson Farfan ve Julian Draxler ikilisini değişimli olarak oynattı.

AdminAdmin