Spor
Giriş Tarihi : 15-02-2013 18:03

OĞUZ DAĞLAROĞLU : DROGBA'NIN TÜRKİYE'DEKİ İLK GOLÜNÜ YEMEK İSTEMİYORUM

Akhisar BelediyeSpor'un kalecisi Oğuz Dağlaroğlu Didier Drogba'dan gol yemek istemediğini söyleyen Oğuz, Drogba'nın Türkiye'deki ilk golünü yemek istemediğini belirtti.

OĞUZ DAĞLAROĞLU : DROGBA'NIN TÜRKİYE'DEKİ İLK GOLÜNÜ YEMEK İSTEMİYORUM

 

 

Akhisar Belediye'nin kalesini koruyan Oğuz Dağlaroğlu, Drogba'nın Türkiye'ye gelmesinin kendisi için bir hayal olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de 22. Hafta mücadelesinde bugün Galatasaray'ı konuk edecek Akhisar Belediyespor'da kaleci Oğuz Dağlaroğlu açıklamalarda bulundu.

Lig TV'ye yaptığı değerlendirmelerde Galatasaray'ın kağıt üzerinde favori olduğunu bildiklerini kaydeden tecrübeli kaleci, 'Şampiyonlar Ligi maçı öncesi onlar için önemli bir prova olacaktır. Bu yüzden maçı ciddiye almalarını bekliyoruz ama biz de yoğun bir şekilde konsantre olacağız" şeklinde konuştu.

'İnsanlar unutmuyor'

Didier Drogba'dan gol yemek istemediğini söyleyen Oğuz, Drogba'nın Türkiye'deki ilk golünü yemek istemediğini belirtti.

"Daha önce Alex'in Türkiye'de attığı golü ben yedim. Yıllardır televizyonlarda hep o gol gösteriliyor ve ben o golü yiyen kaleci olarak kalıyorum. Mümkünse bugün Drogba veya Sneijder'den gol yemeden maçı tamamlamak istiyorum." ifadelerini kullanan Dağlaroğlu, bu oyunculardan gol yemesi halinde, sezon arasında, transfer döneminde hep bu gollerin gösterileceğini söyledi.

'Drogba ayağımıza kadar geldi'

Şampiyonlar Ligi'nde Drogba'nın üst düzey bir performans sergilediğinin de altını çizen oyuncu, Drogba'nın Türkiye'ye gelmesinin kendisi için bir hayal olduğunu da sözlerine ekledi.  Kaleciliğin her türlü sürprize açık olduğunu vurgulayan Dağlaroğlu, şanslı gününde olmak istediğini de dile getirdi. 

Galatasaray'ın Uuruguay'lı kalecisi Fernando Muslera'nın da üst düzey bir yeteneğe sahip olduğunu söyleyen kaleci, Muslera için " Kariyeriyle de, istatistikleriyle de kendini kanıtlamış bir oyuncu" şeklinde konuştu.

AdminAdmin