Spor
Giriş Tarihi : 13-02-2013 18:42

KASIMPAŞA HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Spor Toto Süper Lig'in 22'inci haftasında İstanbul deplasmanında Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Sivasspor'umuz, maçın hazırlıklarına başladı.

KASIMPAŞA HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Spor Toto Süper Lig'in 22'inci haftasında İstanbul deplasmanında Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Sivasspor maçın hazırlıklarına başladı.

Ligin son 2 haftasında aldığı Fenerbahçe ve Trabzonspor galibiyetleri ile moral bulan Sivasspor, Teknik Direktör Rıza Çalımbay nezaretinde çalışmalara başladı. Düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 5'e 2 pas çalışması yapan futbolcular yarı sahada çift kale maç ile antrenmanı tamamladı. Antrenmana, Trabzon maçında sakatlanan Pedriel ve Ümit Kurt ile Fenerbahçe maçında sakatlanan Sercan Yıldırım katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan Erman Kılıç ve Kadir Bekmezci ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.  

 

2 maçlık galibiyet serisini devam ettirmek istediklerini belirten Teknik Direktör Rıza Çalımbay, "Son 2 maçtır iyi oynuyoruz. Tabi önemli olan bu istikrarı devam ettirmek. Lig çok uzun bir maraton ve çok önemli maçlar oynayacağız. Ne olacağı belli olmayan bir lig yaşanıyor. Bu hafta oynayacağımız Kasımpaşa maçı da en az Fenerbahçe ve Trabzon maçı kadar önemli. Bu nedenle Kasımpaşa maçından da puan ya da puanlarla dönmemiz gerekiyor." dedi. 

 

AdminAdmin