Spor
Giriş Tarihi : 26-08-2012 13:02

ÇALIMBAY'DAN HAKEME TEPKİ

Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Mersin İdmanyurdu ile oynadıkları maçın ardından açıklamalar yaptı.

ÇALIMBAY'DAN HAKEME TEPKİ

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ilk yarı iyi oynamalarına rağmen ikinci yarıda istediklerini yapamadıklarını belirterek, "Ofans olarak iyiydik, ama defans olarak geçen yılki gibi kötü hatalar yaptık" dedi.

Mersin İdman Yurdu ile 3-3 berabere kaldıkları maç sonrasında değerlendirmelerde bulunan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, defansif anlamda basit hatalar yaptıklarını belirterek, "Her şeyden önce seyredenler için zevkli bir maç oldu. İlk yarı istediğimiz oyunu oynayıp istediğimiz şeyleri yaptık. Ama ne yazık ki geçen senki defansif hatalarımız devam ediyor. İki duran toptan gol yedik. İkinci yarıda ileride çoğalamadık. Mazeret değil ama bunları görmemiz gerekiyor. Grosicki ve Eneramo'nun zamana ihtiyacı var. Eneramo 2 gol attı, ama ister istemez oyunun son bölümünde oyundan düştü, fakat değiştiremedik.

Şu sıkıntılı dönemi iyi bir şekilde atlatmamız gerekiyor. Bu kez ofans olarak iyi olmamıza rağmen defansta kötü goller yedik. Hakemi yönetiminden dolayı tebrik ediyorum, ama faullerde hiçbir hakemin yapmaması gereken hatalar vardı. Bazen karar değiştirdi. Ne olursa olsun bizim defansif açıdan bu golleri yemememiz gerekiyordu. İkinci yarıda ilerde çok top tutmamız gerekiyordu, ama bu problemlerden dolayı yapamadık. 3'üncü haftadan sonra çok daha iyi duruma geleceğiz. Sakat oyuncularımız var. Fenerbahçe maçı ve milli maç arasından sonra alternatiflerimiz çoğalacak" diye konuştu.

AdminAdmin