Eğitim
Giriş Tarihi : 09-08-2012 19:17

Öğrencilerın mezuniyet sevinci

C.Ü. İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencileri düzenledikleri tören ile okullarından mezun olmanın mutluluğunu yaşadılar.

Öğrencilerın mezuniyet sevinci


Cumhuriyet Üniversitesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen mezuniyet törenine öğrencilerin ailelerin yanı sıra çok sayıda akademisyen de katıldı. Öğrenci Velisi Solmaz Gülmezi’in sunumları ile gerçekleşen törende Mezuniyet töreninin açılış konuşmasını yapan Cumhuriyet Üniversitesi İlköğretim Okulu Müdürü Hüseyin Çıldır, “Sevgili çocuklarımıza aile sıcaklığını, düzgün konuşan, kendilerini düzgün ifada edebilen, paylaşmayı bilen, hoşgörünün sınırsın olduğu bir kurumdan mezun olan çocuklarımızı sevgi ile uğurlarken onların eksikliğini her zaman hissedeceğiz. Düşüncelerini özgürce söylerler. Atatürk inkılâplarına bağlıdırlar. Ben değil biz derler. Cumhuriyet Üniversitesi İlköğretim Okullu olmak bir ayrıcalıktır. Nereye giderseniz gidin Cumhuriyet Üniversitesi İlköğretim Okulunun donanımıyla bizim elçimiz olacağınıza inanıyoruz” dedi.


Öğrenci Velileri adına bir konuşma yapan öğrenci velisi Ergül Koçak ise tüm veliler adına emeği geçen tüm öğretmenlere, okulda çalışan tüm personele teşekkür etti ve genç mezunlara hayatlarında başarılar diledi. Öğrenciler adına bir konuşma yapan Özlem Açıkgöz ise “bizi bu güne kadar getiren bizden ekmeklerini esirgemeyen değerli öğretmenlerimize sonsuz teşekkür ederiz” dedi.


Konuşmaların ardından okul kütüğüne okul birinci Buse Alparslan tarafından plaket çakıldı. Daha sonra öğrencilere diplomaları verilerek, mezuniyet törenlerinin simgesi olan kep fırlatma işlemi gerçekleştirildi. Programın sonunda ise öğrencilerin hazırladığı bazı etkinliklere yer verildi. Mezuniyet Töreninden sonraki dün ise Cumhuriyet Üniversitesi Sosyal Tesislerinde 8. sınıf mezunlarının Mezuniyet Balosu yapıldı. Çok sayıda öğrenci velisinde katıldığı mezuniyet balosunda canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlenen başta öğrenciler ve veliler hoş anlar yaşarken, son olarak Mezuniyet pastasının kesildiler ve ertesi günün ilk saatlerinde Çanakkale doğru gezi için hareket ettiler. [B]Denizalp DEMİRKAYA/ EGEMEN[/B] [B][RENK=kirmizi]Bizde Sivas Güncel olarak genç Demirkaya'yı ve arkadaşlarının mezuniyetlerini kutlar, ömür boy başarılarının devamı dileriz.[/RENK][/B]

AdminAdmin