Eğitim
Giriş Tarihi : 09-08-2012 19:17

Şüheda KAYABAŞI 1. seçildi

İstiklal Marşımızı En Güzel Okuma Yarışması Yapıldı

Şüheda KAYABAŞI 1. seçildi
YAZARLARIMIZDAN AV. ALTAN KAYABAŞI’NIN KIZI ŞÜHEDA KAYABAŞI 1. SEÇİLDİ [B](İGD)[/B] Anadolu Selçuk İlköğretim Okulu 1/D sınıfında okuyan öğrencilere yönelik İstiklal Marşımızı en güzel okuma yarışması düzenlendi. Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen İstiklal Marşımızı en güzel okuma yarışmasına 46 öğrenci katıldı.


Yarışmada bir açılış konuşması yapan okul müdürü Fikret GÜLER yarışmanın önemine vurgu yaparak emeği geçen herkese teşekkür etti. Okul Müdürü GÜLER’in konuşmalarından rdından söz alan sınıf öğretmeni Mustafa Timur ÖZTÜRK’te geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize Milli His Ve Duygularını Kavratmak, Bayrak ve Vatan sevgisini hissettirmek, onları geleceğe hazırlamak için böyle bir yarışma gerçekleştirdiklerini söyleyerek bütün yarışmacı öğrencilere başarılar diledi.


Konuşmaların ardından yarışmaya geçildi. 46 öğrenci yarışmada birinci olmak için ter dökerken Milli Marşımız olan İstiklal Marşımızın önemini bir kez daha kavradılar. Yarışma sonunda platformumuz yazarlarından Av. Altan KAYABAŞI’NIN kızı olan ve yarışmada 281 puan ile en yüksek dereceği yapan Şüheda KAYABAŞI 1. seçildi. KAYNAK: İNTERNET GAZETECİLER DERNEĞİ

AdminAdmin