Politika
Giriş Tarihi : 09-08-2012 19:17

Özkan: 'Seçime hazırız'

Özkan, partilerine yeni katılan biri kadın 22 kişiye rozet taktı.

Özkan: 'Seçime hazırız'


MHP Merkez İlçe Başkanı Ragıp Özkan, Yüceyurt mahallesinde konuk olduğu evde, partilerine katılan 22 kişiye rozet taktı, 'seçimde başkasını destekleyeceğiz iddiaları asılsızdır'dedi.


Milliyetçi Hareket Partisi Sivas Merkez İlçe Başkanı Ragıp Özkan, MHP nin önümüzdeki yerel seçimlerde hem Sivas ta hem de ülke genelinde başarılı olacağını, belirterek, son günlerde seçimlerde başka partilerin destekleneceğine dair iddiaların tamamen asılsız olduğunu söyledi.


Özkan, Yüceyurt Mahallesi nde bir partilinin evinde düzenlenen katılım programında, Sivas, ülke ve dünya gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İsrail in Gazze ye yaptığı saldırıları kınayan Özkan, yerel seçimler hakkında da görüşlerini aktardı. Sivas kamuoyunda MHP nin Sivas ta seçimlere girmeyeceği, başka bir partiyi destekleyeceği yönünde asılsız iddiaların olduğuna işaret eden Özkan, bu iddiaların kendilerinin seçim çalışmalarına gölge düşürmek amaçlı olduğunu, seçime hazır olduklarını ve Sivas genelinde seçime gireceklerini söyledi. Yerel seçimlerin ülke ve Sivas açısından önemini anlatan Özkan, MHP önümüzdeki seçimlerde hem Sivas ta, hem de Türkiye de başarılı olacaktır. dedi. Özkan, konuşmasının ardından partilerine yeni katılan biri kadın 22 kişiye rozet taktı. Törene İnternet Gazeteciler Derneği Başkanı Oğuz Demirkaya ve birçok davetli katıldı.

AdminAdmin