Kültür Sanat
Giriş Tarihi : 09-08-2012 19:17

Derneğimiz üyesinden büyük başarı

İnternet Gazeteciler Derneği üyesi Mustafa Ortauzun'nun resmi 7000 YTL'ye satıldı...

Derneğimiz üyesinden büyük başarı
[B]LAFOD’UN ÇOCUK PORTRELERİ SERGİSİNDE İNTERNET GAZETECİLER DERNEĞİNİN BÜYÜK BAŞARISI[/B]


[B][RENK=kirmizi]MUSTAFA ORTAUZUN’UN RESMİ 7000 YTL’E SATILDI…[/RENK][/B] Lüleburgaz Necdet Tekin Gençlik Merkezi’nde 19 Kasım Çarşamba günü başlayan ortak katılımlı çocuk portreleri fotoğraf sergisine İnternet Gazeteciler Derneği üyesi ve gazetemiz yazarlarından Mustafa Ortauzun büyük başarı elde etti.. Lüleburgaz Amatör Fotoğrafçılar Derneği(LAFOD) girişimleri ile açılan sergide 47 fotoğrafçının toplamda 98 eseri bulunmakta. Türkiye’nin çeşitli yerlerinden fotoğraf sanatçılarının katıldığı sergide bulunan fotoğraflarda yakalanan duygu ve belgesellik sergiye gezenlerin oldukça ilgisini çektiği belirtildi.


Lüleburgaz Belediyesi’nin katkıları ile açılan sergiyi şu ana kadar çok sayıda Lüleburgazlının yanı sıra okullar ve okullarda bulunan fotoğraf kulübündeki öğrenciler de gezmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda da rutin aralıklarla fotoğraf sergisi açtığını dile getiren LAFOD Başkanı Özcan Çeltikli;” Açmış olduğumuz bu sergide ülkemizin bir çok yerinden katılan fotoğraf sanatçılarının da eserlerini buluşturuyoruz. Konusu ile örtüşmesi ve sergimizi çocuklarımızın daha fazla gezmesi için çocuk portreleri olarak kararlaştırdık.


Açıldığı günden bu yana Lüleburgaz’daki bir çok okul ile irtibata geçip öğrencilerimizi sergiyi gezmeleri için yönlendirdik. Bunun yanı sıra çok sayıda vatandaşımız da gelip sergimizi gezdi. Ortak katılımlı çocuk portreleri sergimiz 30 Kasım Pazar günü sona erdi. Daha sonra bu sergiyi İstanbul’a taşınacak.”dedi.


İnternet Gazeteciler Derneği Üyesi yazarlarından Mustafa Ortauzun’un 22 Aralık 2008 tarihinde Atatürk Üniversitesinde Hayat Kadrajımda adlı sergide de 5 adet resim ile katılacağı bildirildi. Yazarımız Mustafa Ortauzun’un Kardelen adlı resmi 7000 YTL karşılığı satıldığı öğrenilirken bu paranın hayır kuruluşlarına bağlanıldığı da gelen bilgiler arasında.

AdminAdmin