Eğitim
Giriş Tarihi : 09-08-2012 19:17

Dalmaz:'Tanıtım önemli'

Vali Dalmaz: 'Özel Mahir-Sevim Özduman İlin en başarılı okulları arasında'

Dalmaz:'Tanıtım önemli'


Vali Veysel DALMAZ, Cumhuriyet Üniversitesi Özel Mahir-Sevim Özduman İlköğretim Okulunu ziyaret etti. Ziyarete Vali DALMAZ’ın yanı sıra Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas DÖKMETAŞ ile Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan ELDEN ve Prof. Dr. Meftuni YEKELER’de katıldı. Okul Müdürü Tevfik DUYMAZ’dan bilgiler alan Vali Veysel DALMAZ, daha sonra öğrencilerle birlikte yemek yedi.


Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı bünyesinde kurulan okulun ortaöğretim sınavlarında ve sportif alanlarda başarılı olduğunu belirten Vali Veysel DALMAZ, ilin en başarılı okulları arasındaki bu eğitim kurumunun öğrenci desteği noktasında tercih edilmesi için üniversite ile şehrin kaynaşması gerektiğini söyledi.


Okulun, Cumhuriyet ilkeleri doğrultusunda öğrencilerini geleceğe hazırlama noktasında gayretlerini sürdüreceğini dile getiren Vali DALMAZ, okulun başarılarını şehre yansıtması noktasında tanıtımın önemli olduğunu ifade etti. Rektör Prof. Dr. İlyas DÖKMETAŞ ise eğitim yatırımlarının sürdüğünü dile getirerek üniversite bünyesine bir kreş kazandırıldığını söyledi.


Üniversitede çalışanların çocuklarına hizmetin en kalitelisinin verileceğini belirten Rektör DÖKMETAŞ, “Özel Mahir-Sevim Özduman İlköğretim Okulunda ise başarıyı artırmak amacımızdır” dedi.


Ziyaretin sonunda Okul Müdürü Tevfik DUYMAZ ziyaretin anısına Vali Veysel DALMAZ’a plaket takdim etti. [B]Kaynak: Oğuz DEMİRKAYA (İNTERNET GAZETECİLER DERNEĞİ)[/B]

AdminAdmin